Al 30 jaar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen/Westwijk!

Op 1 november 1991 ben ik met mijn oefentherapiepraktijk in Amstelveen-Westwijk gestart. Om met alle zorgverzekeraars een volledig contract te kunnen krijgen moest ik vóór 1992 starten. Gelukkig mocht ik gedurende 2 maanden een ruimte in dansschool van den Adel gebruiken.

Vanaf januari 1992 kon ik voor 2 jaar werken in een Portakabin, samen met een huisarts, 2 fysiotherapeuten, 1 logopediste en de thuiszorg.

In die jaren werd een nieuw gezondheidscentrum gebouwd achter het winkelcentrum van Westwijk.

Uiteindelijk werd dit gezondheidscentrum te klein voor de vele disciplines die daar gebruik van maakten en zijn we alweer ruim 5 jaar geleden verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum Duizendblad.

Ik hoop nog vele jaren met plezier in Amstelveen/Westwijk te kunnen werken als oefentherapeut. Het bewustmaken van mensen hoe zij hun (pijn)klachten zelf kunnen verminderen of preventief voorkomen d.m.v. houdingcorrectie, werkplekadviezen, oefeningen en beweegadviezen is nog steeds dankbaar werk.
contact.

Aanbevolen nieuwsberichten